Tein jouluksi itselleni mekon, jota en ole täällä vielä esitellyt. Ei mikään ihmeellinen, mutta kangas on mielestäni kiva :)

Helma on hieman leveempi, kun kuva antaisi ymmärtää. Ja nuo punaiset legginsit eivät kuulu tähän mekkoon =D

Sitten seuraava. Sain siskolta joululahjaksi aidon 60- tai 70-luvun mekon! Vaikka koko on hieman reilu, rakastuin tähän heti!

Tuo vyö ei kuulu mekkoon, mutta koska mekon oma vyö oli kadoksissa kuvaushetkellä, tuo sai korvata sen :)

Edelliseen mekkoon liittyen. Meillä oli koulussa valokuvausprojekti, jossa jokaisen oli otettava kuva aiheesta "maailman ihanin tyttö" (pojat tekivät kai "maailman ihanin poika"-aiheella?) Olin jo hyvissä ajoin liikkeellä ja sain kuvat jo joululomalla. Koska tykkäsin tuosta mekosta niin kovin, päätin ottaa sen mukaan kuvaan! En tiedä näkyykö se kuvasta, mutta ulkona oli yli 5 astetta pakkasta, eli hieman meinasi tulla vilu :D Kouluun vein kuvan hieman muokattuna, mutten löydä sitä enää koneeltani... Alkuperäinen saa kelvata:

Ja kuten otsikko kertoo, aion esitellä vielä yhden ihan tuoreen mekon! Tein sen aamupäivällä ja aikaa ei kulunut kuin pari tuntia. Mielestäni kangas oli niin ihana, että ostin sen. Viikon ajan annoin ajatusten muhia ja päädyin tälläiseen toppiin/minihameeseen, kummin sen nyt haluaa nähdä. Tämän mekkotopin tulevaisuus on täysin auki, pidänkö itse, meneekö siskolle vai hänen kaverilleen, saas nähdä kuinka käy :)

 

Yläosa on tiukka, joten pysyy ylhäällä ilman olkaimia. Alareunassa on kuminauhaa, joka tekee vaatteesta pussimaisen. Tämä on lähes samanlainen, kun yksi toinen mekko, jonka tein isosiskolle. Senkin esittelen heti kun löydän muistikortin, jolle otin kuvat...